Cenforce 100mg szedése

Szeretne a párja előtt tetszelegni a szexuális teljesítményével? Szeretné fékevesztett élményekben részesíteni? A potencianövelés lehetősége minden férfi számára nyitott lehetőség, függetlenül attól, hogy érintett-e merevedési problémában, vagy sem. 

Sok esetben csak azért döntenek a használat mellett, hogy megcsillogtassák a teljesítményüket partnerük előtt és ehhez egy kis biztosítékra van szükségük.

A Cenforce 100mg szedése is kiváló lehetőséget biztosít mindenki számára. Ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, mint a Pfizer Viagra, 100mg sildenafil-citrátot.

Kérdésként szokott felmerülni, hogy a Cenforce 100mg szedése okozhat-e bármilyen későbbi teljesítményproblémát. Szerencsére semmilyen utóhatással nem bír, így bárki élhet a lehetőséggel, aki teljesítményét kívánja javítani.

Arra legyen figyelemmel, hogy hol vásárolja meg a terméket, mivel nem csak az eredeti gyártó által forgalomba hozott, Centurion Remedies Gyógyszergyár termékei kaphatók, hanem hamisítványok is. Ne tegye ki magát ennek a rizikónak, csak megbízható helyről rendeljen! Webpatikánk felelősséget vállal arra, hogy csak eredeti termékeket forgalmazunk, ha bármivel nem lenne elégedett, akkor pedig lehetősége van pénzvisszafizetési garanciát érvényesíteni. A kiszállítás ideje pedig nem több, mint 1-2 munkanap.

Mire figyeljen a Cenforce 100mg szedése során?

  1. 24 óránként 1 tabletta a maximálisan ajánlott mennyiség
  2. vízzel kísérve vegye be és tartózkodjon a 4-6 órás hatóidő alatt az alkohol fogyasztástól
  3. tilos és veszélyes a kábítószerhasználat
  4. kerülje még a grapefruit-ot is
  5. igyekezzen korlátozottan koffeint fogyasztani

60-70 perccel az aktus előtt vegye be. Lehetőség szerint éhgyomorra, mivel a zsíros, nehezen emészthető ételek miatt késleltetve kerülhet kifejtésre a hatás.

Léphet-e fel mellékhatás Cenforce 100mg szedése okán?

Tartós utóhatás nem szokott előfordulni, amit esetenként tapasztalhat:

  • orrdugulás
  • kiszáradt arcbőr, vagy száj
  • fokozott szemérzékenység
  • arcpír jelentkezése

Döntsön bátran Cenforce 100mg rendelés mellett! A 100mg sildenafil-citrát segíteni fogja abban, hogy minden szexuális fantáziáját képes legyen kiélni és felhőtlen pillanatokat átélni párjával együtt! Ha nálunk dönt vásárlás mellett, akkor azon sem kell izgulnia, hogy eredeti terméket kap-e, mert arra még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk! 1-2 munkanapon belül pedig kézbesítésre is kerül a csomagja!