Miért mi?

Cégszerű működés, ahol hamisítványok nincsenek, emiatt nem kell aggódnia. Webáruházunkban a Cégünkről bővebben menüpontban megtalálja a vállalkozásunk nevét, székhelyét, cégjegyzékszámát.

Budapesten aznapi átvétel, vidékre országszerte 1-2 munkanapon belül szállítunk. Ha déli 12 óráig leadja megrendelését, úgy azt még aznap kiszállítjuk Budapest határain belül. Vidékre pedig 1-2 munkanap alatt kézbesítjük csomagját. A szállításról és átvétel többféle lehetőségéről ide kattintva olvashat.

A 100% pénzvisszafizetési garancia: az eredeti és generikus termékek esetében is a készítmény eredetére, származására, hatóanyag tartalmára teljeskörű pénz visszafizetési garanciát adunk, amelynek feltételeiről ide kattintva olvashat

Ha leadta nálunk megrendelését, úgy azt mi feladjuk Önnek, amely kap egy küldemény azonosító számot. Ezzel a számmal a rendelésének aktuális állapotát és státuszát nyomon tudja követni nálunk. Ha kell a futárral új időpontot vagy más dátumot tud egyeztetni. Erről bővebben a Rendeléskövetés menüpontban tájékozódhat.

100% diszkréció: Nálunk a maximális diszkréció és a megrendeléskor leadott adatainak védelme nagyon fontos. A terméket buborékos légpárnás borítékba csomagoljuk, majd egy futár biztonsági tasakba tesszük ezt, ami gondoskodik arról, hogy roncsolásmentesen nem lehet a csomag tartalmát megnézni majd azt visszaragasztani vagy felgőzöléssel kinyitni majd visszaragasztani, mint a borítékoknál. A diszkrécióról részletesebben Ide kattintva olvashat

365 napos rugalmas és segítőkész ügyfélszolgálat, akik minden esetben megoldást találnak a problémájára vagy esetleges panaszára. Írjon nekünk akkor is, ha nem tudja melyik gyógyszert válassza és szakképzett kollégáink rendelkezésére állnak. Írjon akkor is, ha bármilyen panasza, problémája lenne vagy ha nagyobb mennyiségre kérdezne árajánlatot.

Nincs sorban állás, várakozás, kellemetlen szituációk. Felesleges regisztrációval sem terheljük a megrendelőinket, illetve nálunk legálisan tud külföldi származású gyógyszereket rendelni vény nélkül.

Visszatérő vásárlóinknak alapból biztosítunk kedvezményeket, ha bejelentkeznek a vásárlásuk előtt már a második rendeléstől fogva. Ha eléri a megrendeléseinek összege a 100.000 Ft-ot, úgy további kedvezményekkel kedveskedünk hűségéért.

Kérheti a csomagot futárral, postán vagy MOL-COOP ponton maradó küldeményként, és csomagautomatába is, ahol embermentes átvételt biztosítunk. Nem szükséges megadnia a saját címét a rendeléskor ez esetben. További információ az átvétel és szállítás menüpontban.

Legolcsóbb árak az utángyártott termékek, a generikus termékek és az eredeti termékek esetében is. Cégünk garanciát vállal a hazai legolcsóbb árakra, amelynél olcsóbbat az adott típus esetén biztosan nem talál máshol. Illetve mi vagyunk egyedül a piacon, akik felvállalják az utángyártott termékek létezését is, hiszen minden más webáruház kihangsúlyozza, hogy csak eredeti termékeket forgalmaz, amelyet megcáfolnak a vélemények, különböző fórumokon. Nálunk Ön dönthet, hogy eredeti, generikus vagy utángyártott gyógyszert vásárol. Ezen típusokról a fenti linkeken tájékozódhat.