Szeretnénk eloszlatni Önben azokat a kétségeket, ami szerint bárki tudomást szerezhet a rendeléséről vagy Ön akármilyen módon kellemetlen szituációba kerülhetne.

 

  • Nem adjuk ki senkinek az adatait és rendelését: mivel cégünk külföldön bejegyzett társaság, így nem állunk semmiféle kötelezettség alatt a magyar hatóságokkal, így semmiféle adatot nem szolgáltatunk ki Önről még írásbeli megkeresés esetén sem. Ha megkeres minket barátnője, felesége, barátja természetesen neki sem szolgáltatunk adatot, ebben biztos lehet. Kizárólag arra az e-mail címre szolgáltatunk adatot, amiről a megrendelését megkaptuk, így vigyázzon annak jelszavára.

 

  • A csomagja nem lesz átlátszó vagy kitapintható. Ezt a légpárnás buborékfóliás boríték biztosítja.

 

  • Nem lehet a szokásos felgőzöléssel kibontani. A készítmények első körben egy párnázott, légbuborékos borítékba kerülnek, majd az egy kizárólag roncsolással felszakítható futárbiztonsági tasakba, amelyet csak futárszolgálatok szerezhetnek be.

 

  • A feladó vagy küldő nevéről nem lehet semmire asszociálni, vagy visszakeresni. Számunkra a megrendelésének maximális anonimitása, diszkréciója a legfontosabb, így 100%, hogy nem fog kellemetlen helyzetbe kerülni, ha a szomszédja veszi át a csomagot. 

Amennyiben érdekli a megrendelés, úgy előtte kérem olvassa el a pénzvisszafizetési garanciáról szóló tájékoztatónkat is ide kattintva.