Miért mondjuk ezt? Sajnos az interneten rengeteg, általában euróban vagy dollárban megadott töredék árral kínáló weboldal tevékenykedik, amelyek előre utalásos vagy online bankkártyás előre fizetés után “teljesítenek” csak. Ezek a weboldalak egytől egyig csalók, az átutalt vagy bankkártyával kifizetett összeg után Önnek nem küldik el a terméket, vagy hamisítványt küldenek. Általában offshore vagy stróman személyek bankszámlájáról van szó, így a reklamációja és feljelentése után sem fog történni érdemben semmi. Több olyan eset is ismert, hogy a bankkártyák adatait el is lopták és fél év múlva nagyobb terheléseket és lopásokat is elkövettek velük.

Ettől nem kell tartania nálunk, hiszen akkor kell csak kifizetnie a terméket, amikor azt átvette és a kezében tartja, előre fizetésre nem kényszerítjük!

 

A termékek minőségi besorolása és pénzvisszafizetési garanciája az eredeti, generikus és az utángyártott termékek között eltérés tapasztalható.

 

  • Eredeti és generikus készítmények

 

Termékpalettánk eredeti és generikus termékei a legmagasabb prémium minőséget képviselik, azt közvetlenül a gyártótól szerezzük be és annak eredetére, hatóanyag tartalmára 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, amelynek feltételeiről lent olvashat. Ezen termékek a legszigorúbb biztonsági előírások szerint vannak gyártva, előtte évekig tesztelve voltak, biztonságosak és megadták rá a forgalmazási engedélyt.

 

  • Utángyártott termékek

 

A termékpalettánk (utángyár.) megjelölésű készítményei vagyis az utángyártott termékek, amelyeket az edzőtermekben, újság hirdetésekben és interneten magánszemélyek webáruházaiban megvehetőek azok minőségbeli eltérést mutathatnak az eredeti és generikus készítményekkel. Más magánszemélyek által megcsinált weboldalak ezeket az utángyártott termékeket sajnos eredeti termékként hirdetik és forgalmazzák. Nálunk dönthet szabadon, hogy melyiket is választja.

Ettől függetlenül lehet hatásos a készítmény, de azt mi nem közvetlenül a gyártótól szerezzük be és arra pénzvisszafizetési garanciát emiatt nem áll módunkban vállalni. 

 

Pénzvisszafizetési garancia

 

A termékek eredetére, minőségére, hatóanyag tartalmára az eredeti és generikus megjelölésű gyógyszerekre vállalunk abban az esetben, ha a csomagolásból csakis 1db szem hiányzik és azt visszaküldi a részünkre. Az utángyártott megjelölésű termékekre nem vállalunk garanciát.

 

A pénzvisszafizetési garancia érvényesítését az Ügyfélszolgálatunk Reklamáció részében jelezze felénk és küldje vissza a terméket. Miután megérkezett, úgy azt Önnek vagy kicseréljük más termékre vagy visszautaljuk a pénzét, ezt szabadon eldöntheti.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben több darab is hiányzik a csomagolásból, úgy a pénzvisszafizetési garanciát nem érvényesítheti az Általános Szerződési Feltételeink szerint.

 

Termékeinknek minden termék kategóriából (fogyasztószer, potencianövelő szer, ejakuláció késleltető szer, stb.) azonnal megjelenő és észrevehető hatása van, így ha azt nem érzi akkor kár többet felhasználnia. Sokan próbálnak visszaélni azzal, hogy elhasználják a termék felét, háromnegyedét majd pénzvisszafizetési garanciával kapcsolatos kártérítést nyújtanak be, ezért született ezen döntés, hogy csakis 1 szem felhasználása esetén tudja érvényesíteni a garanciát.