Többféle átvétellel és szállítással kínáljuk a kedves megrendelőinknek a készítményeinket. Érdekli hogyan fog kinézni csomagja, az átvételkor? Akkor nézze meg ide kattintva.

 

  • Vidékre országszerte 1-2 napon belül: Ha Ön Budapesten kívülre rendelte a csomagját akkor azt GLS/MPL fogja Önnek kiszállítani a rendelés leadásától számított 1-2 munkanapon belül. 

 

 

Átvétel fajtái:

 

  • Futártól vagy postástól való átvétel: Budapesten és vidéken is a futártól vagy postástól fogja tudni átvenni a diszkrét csomagot. A futár a rendelésben megadott telefonszámra SMS értesítést fog küldeni arról, hogy a szállítás mikor fog előreláthatólag megtörténni. Önnek van lehetősége más időpont egyeztetésére is a futárral, így nagyon rugalmassá téve az átvételt.

 

  • Postán maradó, PostaPonton maradó csomag, postahivatalban történő átvétel: A postán maradó vagy PostaPonton maradó csomag esetén nem kell Önnek a saját címét megadnia, sőt azt nem is fogjuk elkérni a megrendelőlapon. Önnek csak az adott településen lévő postát kell kiválasztania a térképünkön a megrendeléskor vagy beírnia annak címét, ha tudja. Ezután kapni fog SMS-ben és a rendelésben megadott e-mail címére egy értesítést, hogy mikortól veheti át a csomagját, illetve annak küldeményazonosító számát kapja meg. Ez esetben csak be kell fáradnia a megrendelésben kiválasztott postahivatalba és okmányainak bemutatásával kiadják az utánvételi összeg fejében a csomagját, amit bankkártyával vagy készpénzben is kifizethet. A csomagját 10 munkanapig őrzik meg, addig bármikor átveheti, ezután kerül visszaküldésre.

 

  • MOL vagy COOP ponton történő átvétel: Ha MOL benzinkútra vagy COOP bevásárló pontra kéri a csomagját, úgy azt a nyitvatartási időben bármikor átveheti az Információ pultnál az utánvételi összeg kifizetésekor és okmányai bemutatásakor. Előnye, hogy valamely MOL benzinkút akár NON-STOP nyitva tart. A csomagot 5 munkanapig őrzik meg, addig átvehető.

 

  • MPL csomagautomata: az MPL csomagautomata az egyik legjobb választás, ha nem szeretné megadni adatait a megrendeléskor és semmilyen emberrel nem szeretne kontaktálni. Az SMS-ben kiküldött kóddal és a csomagautomata bankkártyás terminál kifizetésekor kinyílik a rekesz, amiből kiveheti a csomagját. Előnye, hogy nem találkozik senkivel, hátránya, hogy csak bankkártyás fizetés lehetséges az MPL csomagautomatában, készpénzre nincs lehetőség. A csomagját csupán 2 munkanapig őrzik, addig át tudja venni, ezután visszaküldik a feladónak.

Érdekli mik a diszkréciós szabályaink és miért lehetetlen, hogy más tudomást szerezzen a rendeléséről és a csomag tartalmáról? Kattintson ide és olvassa el!