Többféle átvétellel és szállítással kínáljuk a kedves megrendelőinknek a készítményeinket. Érdekli hogyan fog kinézni csomagja, az átvételkor? Akkor nézze meg ide kattintva.

 

  • Vidékre országszerte 1-2 napon belül: Ha Ön Budapesten kívülre rendelte a csomagját akkor azt a GLS fogja Önnek kiszállítani a rendelés leadásától számított 1-2 munkanapon belül. 

 

Átvétel fajtái:

 

  • Futártól vagy postástól való átvétel: Budapesten és vidéken is a futártól fogja tudni átvenni a diszkrét csomagot. A futár a rendelésben megadott telefonszámra SMS értesítést fog küldeni arról, hogy a szállítás mikor fog előreláthatólag megtörténni. Önnek van lehetősége más időpont egyeztetésére is a futárral, így nagyon rugalmassá téve az átvételt. 

  • GLS csomagautomata: a GLS csomagautomata az egyik legjobb választás, ha nem szeretné megadni adatait a megrendeléskor és semmilyen emberrel nem szeretne kontaktálni. Az SMS-ben kiküldött kóddal és a csomagautomata bankkártyás terminál kifizetésekor kinyílik a rekesz, amiből kiveheti a csomagját. Előnye, hogy nem találkozik senkivel, hátránya, hogy csak bankkártyás fizetés lehetséges az MPL csomagautomatában, készpénzre nincs lehetőség. A csomagját csupán 5 munkanapig őrzik, addig át tudja venni, ezután visszaküldik a feladónak.

Érdekli mik a diszkréciós szabályaink és miért lehetetlen, hogy más tudomást szerezzen a rendeléséről és a csomag tartalmáról? Kattintson ide és olvassa el!