Sildamax 100mg

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van

Ajánlott termékek:

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 3800
4 szem 5990
10 szem + 1 ajándék 9990
15 szem + 2 ajándék 14700
20 szem + 4 ajándék 18000
30 szem + 6 ajándék 26000
50 szem + 10 ajándék 39990

Leírás

Arról ábrándozik, hogy milyen jó lenne, ha párját úgy tudná kényeztetni az ágyban, mint még soha? Ha olyanokat is ki merne próbálni, amihez eddig nem volt mersze?

Vértezze fel magát olyan önbizalommal, hogy ne ismerjen lehetetlent a szexben! 

A Sildamax 100mg tablettában ehhez kiváló segítőre találhat, 100mg szildenafil-citrát hatóanyagával ugyanis éppolyan erőre tehet szert, mint a Pfizer Viagrával. A két tabletta között a különbség csupán a gyártó vállalat, ne meg az ár. A Sildamax sokkal megfizethetőbb, köszönhetően annak, hogy még kevésbé elterjedt márkanév, mint a Viagráé. 

A gyártója az Actiza Pharmaceutical Private Limited Gyógyszergyár. Vigyázzon a termék hamisítványaival, amelyeket úgy hirdetnek eladó Sildamax 100mg néven, mintha eredetiek lennének, holott erről szó sincs. Gyenge koppintások, amelyeknek sem a hatásában, sem a biztonságos használatában nem lehet biztos.

A segítségére kívánunk lenni abban, hogy elkerülje a nem eredeti termékeket. Ezért is készítettük el tájékoztatónkat, amelyben megtalálja a legfontosabb tudnivalókat a témával kapcsolatban.

Szolgáltatásaink kialakításánál elsődleges szempontként azt vettük figyelembe, hogy mindazok, akik nálunk döntenek Sildamax 100mg vásárlás mellett biztonságban érezzék magukat és kényelmes legyen számukra a teljes folyamat:

 • mi mindenkit megnyugtatunk, mert nálunk csak eredeti és kiváló minőségű tabletták kerülnek forgalomba, ennek ellenére 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk mindazoknak, akik nem olyan benyomásokat gyűjtenek a termékkel kapcsolatban, mint, amit elvártak
 • nem kell hosszú ideig várakoznia, mire a kezébe veheti a kért terméket, mert azt 1-2 munkanapon belül már el is juttatjuk az Ön által megjelölt szállítási címre; sőt, szállítási lehetőségeink között még olyat is talál, hogy akár utánvéttel is fizethet anélkül, hogy emiatt plusz terhe keletkezne
 • ne érezze magát kényelmetlenül, ha valamivel nincs tisztában és kérdezni szeretne, mert erre lehetőséget biztosítunk ügyfélszolgálatunkon keresztül, írjon bátran, nem fogunk késlekedni a válasszal

Nincs rossz kérdés, így azt is bátran felteheti, amit sokan mások, hogy kell-e függőség kialakulásától tartani. Semmi ilyesmiről nincs szó, a teljesítményében nem következik be változás a tabletta miatt! Így azok is használhatják, akik csak a teljesítményüket kívánják növelni! Próba-szerencse! Döntsön most Sildamax 100mg rendelés mellett és első kézből próbálhatja ki!

 

Hatása

 

A szildenafil-citrát áldásos hatása a férfi potenciára a következőképpen várható:

 • 60-70 percet kell számolni arra, hogy képes legyen teljes mértékben felszívódni
 • szexuális stimuláció szükséges ahhoz, hogy erekció jöhessen létre
 • a hatásmechanizmus a következő: ellazulnak a hímvessző simaizmai és vérbőség keletkezik a barlangos testekben, ami erekciót idéz elő
 • nem egy esetben várható, hogy nagyobb lesz a pénisz mérete
 • nem kell annyit várni két együttlét között, a csökkenő regenerációs időnek köszönhetően

Mire várna még? Tesztelje most! A legjobb árak és a legjobb minőség nálunk várja Sildamax 100mg rendelés esetén!

 

Használata

 

 • a hatóanyag felszívódásának ideje kb. egy óra, ennek letelte után szabadjára engedheti a fantáziáját további 4-6 órán keresztül 
 • a tablettát nem szükséges összerágni, mindig vízzel vegye be
 • a bevételt 24 órán belül ne ismételje meg, mert az túladagolást okozhat
 • a használat ideje alatt tilos az alkohol, – és drogfogyasztás
 • kerülje a magas koffeinnel bíró italokat 

 

Éljen át felemelő pillanatokat párjával együtt! Döntsön most Sildamax 100mg vásárlás mellett!

 

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

A tapasztalatok szerint csak kevés férfinál fordul elő, hogy panasza lenne és az sem súlyos vagy tartós probléma.

Ami előfordulhat:

 • orrdugulás
 • pirosodás jelentkezik az arcon vagy egyéb bőrfelületen
 • érzékenyebbé válik az erősebb fényviszonyok közepette, vagy kiszáradnak az ajkai

Vannak olyan betegségek, amikor nem ajánlott, de legalábbis orvosi egyeztetés szükséges a használattal kapcsolatban. Ide tartoznak:

 • a szív, – és érrendszerrel összefüggő betegségek
 • a vesét, – májat érintő betegségek
 • az öröklött szembetegség
 • a nitrátot tartalmazó gyógyszeres kezelés (a nitrátok képesek kölcsönhatásba kerülni a szildenafillal és együtt rosszullétet okozni)

 

Online patikánk eladó Sildamax 100mg kínálatából bátran választhat, mert garanciát vállalunk arra, hogy termékeink eredetiek és valós hatást nyújtva örömteli pillanatokat okoznak mind Önnek, mind párjának!

További információk

Kiszerelés

2 db, 4 db, 10+1 db, 15+2 db, 20+4 db, 30+6 db, 50+10 db